Lisätietoa

Pohjoismaiden suurimpana autonavainten valmistajana pystymme tarjoamaan testatut autonavaintuotteet myös muille autonavainten parissa työskenteleville. Rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi, saat pääsyn Euroopan laajimpaan autonavainvalikoimaan. 


Ohjeita laitevalmistajan mukaan

Abrites ohjeet Keyline ohjeet The Diagnostic Box ohjeet


Verkkokaupan maksutavat

Paytrail Klarna

 • Verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa maksun välittäjänä toimii Paytrail. 
 • Klarnan kautta voi tilata laskulla tai maksaa osissa. 
 • Lasku (sopimusyritykset) on tarkoitettu yrityksille, joiden kanssa on sovittu laskutuksesta. Sopimuslaskutuspyynnöt voi lähetää osoitteeseen myynti@autonavaimet.fi.

Verkkokaupan toimitustavat

Posti

 • Nouto myymälästä (ilmainen)
 • Kirjelähetys seurantatunnuksella (3,50€)
 • Pikkupaketti (5,50€)
 • Postipaketti (7,90€)
 • Expresspaketti (14,90€)
Ilmainen toimitus: Kaikki yli 200€ tilaukset!
Toimitusaika: Tilaukset lähetetään päivittäin kello 15.00.
 
Kaikki ennen kello 14.00 tulleet valmiit tilaukset pyritään lähettämään samana päivänä. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty. Garage Corporation Oy ei ole velvollinen varaamaan muita saman tilauksen tuotteita asiakkaalle, jos yhden tuotteen saatavuus on huono. Asiakas voi vaihtoehtoisesti hyväksyä joko viivästyneen tuotteen jälkitoimituksen tai tilauksen perumisen osittain tai kokonaan. 

Sopimusehdot

 1. Yleiset ehdot

Autonavaimet.fi on Garage Corporation Oy:n (Y:2600117-5) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Garage Corporation Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Garage Corporation Oy:n välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Garage Corporation Oy:lla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Garage Corporation Oy:n kotisivuilta.

Garage Corporation Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Garage Corporation Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Garage Corporation Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

 1. Asiakas ja tietosuoja

Autonavaimet.fi palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Garage Corporation Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Garage Corporation Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Garage Corporation Oy:llä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä osoitteessa Autonavaimet, Sahaajankatu 45, 00880 Helsinki. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Garage Corporation Oy:n asiakaspalveluun. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena ja toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: Autonavaimet, Sahaajankatu 45, 00880 Helsinki. 

 1. Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Tarkastamme hinnat aina käsittelyhetkellä. Hinnan laskiessa korjaamme hinnat asiakkaan avoimeen tilaukseen. Toisaalta, jos tuotteen hinta nousee ennen tilauksen lähetystä, toimitamme ne alkuperäisellä hinnalla.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Garage Corporation Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

 1. Palauttaminen

Garage Corporation Oy tarjoaa kuluttaja-asiakkaille 14 päivän palautusoikeuden. Tuotteiden palautus postin välityksellä tai suoraan myymälään. 

Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut tiedon palautuksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

 1. Takuu, tuki ja virhevastuu

Garage Corporation Oy myöntää kaikille uusille tuotteille 12kk takuun. Korjaustöiden osalta takuu koskee korjaustyötä ja korjaustyössä käytettyjä komponentteja. 

Garage Corporation Oy vastaa tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta, kun tuotteen takuu on päättynyt tai takuuta ei ole myönnetty.

 1. Reklamaatio

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Garage Corporation Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään sähköpostitse osoitteessa myynti@autonavaimet.fi tai myymälässä.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Garage Corporation Oy:tä vastaan joko Garage Corporation Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Garage Corporation Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

 1. Yritysasiakkaiden lisäehdot

Garage Corporation Oy ei vastaa tuotteen ja/tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Garage Corporation Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Yrityskäyttöön hankitun laitteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, ja takuuajan päättyminen lopettaa Garage Corporation Oy:n vastuun. Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja myyjän vastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

Garage Corporation Oy pidättää oikeuden ohjata yritysasiakkaat asioimaan suoraan valmistajan kanssa. 

Garage Corporation Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Garage Corporation Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Garage Corporation Oy:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa Garage Corporation Oy:n sopimusehtojen kanssa.

Garage Corporation Oy
Sahaajankatu 45
00880 Helsinki
Y-tunnus: 2600117-5

 

Ilmainen
toimitus yli 200€
tilauksille.

Lähetykset samana
päivänä ennen kello 14
tehdyille tilauksille.

Tarkasta kuukausittaiset


TARJOUKSET

Sahaajankatu 45, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.