Autonavaimia kaikille automerkeille odottaessa

Samalla, kun autonavaimet ovat kehittyneet suurin harppauksin ura-avaimista digitaalisiin kauko-ohjausavaimiin, myös autonavainteollisuudessa on ryhdytty valmistamaan aivan uudenlaista autonavainteknologiaa. Maailmalla on syntynyt automerkeistä riippumattomia yrityksiä, jotka keskittyvät ainoastaan autonavainten ohjelmointilaitteiden kehittämiseen. 

 

"Yhä moni silti luulee, että uusia autonavaimia pystyvät tekemään ainoastaan merkkiliikkeet, vaikka näin ei enää nykyisin ole", sanoo Autonavainten toimitusjohtaja Henrik Harberg.

 

Autonavaimilla on käytössä Suomen kattavimmat ohjelmointilaitteistot, joita hyödyntämällä uusien avainten teko onnistuu kaikkiin automerkkeihin. 

 

"Kun merkkiliike tilaa avaimet edustamansa automerkin Euroopan tehtaalta puolivalmiina ja viimeistelee avaimen toiminnot Suomessa, me pystymme tekemään kaikki työt samalla kertaa odottaessa myymälässämme", Harberg sanoo.

 

"Ja mikä parasta, emme ole sidottuja mihinkään yksittäisiin automerkkeihin, vaan pystymme tarjoamaan autonavaimet kaikkiin merkkeihin yhden ja saman katon alta.”

 

Kattavalla autonavainlaitteistolla voidaan estää jopa auton romutus

 

Autonavaimilla on myös Suomen laajin autonavainvarasto, jonka ansiosta autonavainten valmistus sujuu nopeasti ilman välikäsiä.

Koska teemme kaikki avainten valmistelutyöt paikan päällä, pystymme pitämään kaikki avaimet varastossa ja muokkaamaan ne autokohtaisesti sopiviksi odottaessa", Harberg kertoo. 

 

"Tästä syystä Autonavaimet tekee tunnissa sen, mihin merkkiliikkeillä menee päiviä tai jopa viikkoja".

 

Kattavien autonavainlaitteistojensa ansiosta Autonavaimet pystyy tekemään avaimia autoihin myös vaikeammissa tapauksissa, kuten silloin, kun huoltamolla jouduttaisiin vaihtamaan autoon kokonaan uusia järjestelmiä. 

 

"Tämän ansiosta moni auto on säästynyt romutukselta”, Harberg sanoo.

Mekaanikonkatu 5, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.