Tuomme uutta osaamista Suomeen

Autonavainteknologia on Suomessa vielä suhteellisen pieni osaamisalue. Toimitusjohtajamme Henrik Harberg on vihkiytynyt avainteknologian saloihin muun muassa Isossa-Britanniassa ja Italiassa. Nyt osaamisemme on Suomessa ainutlaatuista.

 

”Pystymme auttamaan tilanteissa, joissa autokorjaamoilla tai merkkihuolloilla nousevat kädet pystyyn. Esimerkiksi, jos asiakkaan kaikki autonavaimet ovat kadonneet, ohjelmoimme avaintietoja sisältävät auton osat uudelleen, eikä kaikkia osia tarvitse vaihtaa. Näin vältetään joskus tuhansiakin euroja kustantava autoremontti, kun pystymme tekemään korjaukset edullisesti niin, että korjaus kannattaa”, Harberg sanoo.

 

Koulutamme kaikki työntekijämme avainteknologian saloihin

 

Pääohjelmoijamme on rekrytoitu Liettuasta, sillä Suomesta ei tarvittavaa osaajaa löytynyt. Autonavaimet haluaa nostaa autonavainteknologian osaamisen tasoa myös Suomessa.

 

”Suomessa autonavainten tekniikkaan liittyvää osaamista on vielä hämmästyttävän vähän. Haluamme jakaa kertynyttä tietotaitoamme myös muille, joten meille voi soittaa ja kysyä neuvoja esimerkiksi autonavainten korjaamiseen liittyen, tai vaikka poiketa paikan päälle vierailulle”, Harberg sanoo.

Mekaanikonkatu 5, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.