Autonavaimen pariston vaihto

Autonavaimen pariston vaihto

Vältä riskit avaimen hajoamisesta pariston vaihdon yhteydessä ja teetä työ ammattilaisilla. Vaihdamme pariston autonavaimeen odottaessa. Meillä patterin vaihto maksaa vaivaiset 5 euroa - halvin hinta koko Suomessa!

Autonavaimissa käytetään "nappiparistoja" eli lithium paristoja. Meiltä löytyvät kaikki erilaiset paristot hyllystä, joten sinun ei tarvitse tietää mikä paristo avaimessa on. Hinta on meillä sama paristosta riippumatta. Voit myös lähettää avaimen meille pariston vaihtoon. 

Palvelemme osoitteessa: Autonavaimet.fi, Mekaanikonkatu 5, 00880 Helsinki

Mitä pariston loppuminen autonavaimesta tarkoittaa?

Auton ovia ei voi avata painamalla kaukolukituksen nappeja. Pääset autoon sisälle käyttämällä avaimessa olevaa metallista avainta. Mikäli auton ovessa ei näy avaimenreikää, löytyy se usein ovenkahvasta muovisuojuksen alta.

Keyless go malleissa, eli autoissa joissa voit käynnistää avaimen laittamatta sitä virtalukkoon, avaimen joutuu laittamaan autossa olevaan avainpaikkaan käynnistääkseen auton. Muissa malleissa auto käynnistyy normaalisti avaimen pariston ollessa tyhjä. Avainpaikan sijainnista löytyy tieto auton ohjekirjasta. 

Jos autonavaimen paristo on pitkään tyhjänä, häviää avaimen aktivointi osassa automalleista. Tämä tarkoittaa sitä, että avaimen kaukolukitus ei toimi uudellakaan paristolla. Tällöin autonavain täytyy synkronoida autoon uudestaan.

Vaihdamme kaikkiin autonavaimiin pariston odottaessa. Osoite on Mekaanikonkatu 5, 00880 Helsinki.

Huomioitavat asiat, mikäli vaihdat autonavaimen pariston itse

  • Avaa autonavaimen muovikuoret varovasti vaurioittamatta kuoria tai tekniikkaa avaimen sisällä. 
  • Varmista, että sinulla on oikean kokoinen lithium paristo. Pariston koko lukee pariston päällä (esim. CR2032, CR1620 tai CR2025).
  • Suorita pariston vaihto nopeasti, niin vältyt avaimen aktivoinnin häviämiseltä. 

Autonavaimen paristo

Lithium paristot.png

Mekaanikonkatu 5, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.