Yhteystiedot

Ota yhteyttä
Mekaanikonkatu 5, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Juhannuksen aukioloajat: 20.6 09-14, 21.6 suljettu

Henkilökunta

Karoliina

Store Manager

karoliina@autonavaimet.fi

Rimantas

Key Specalist

rimantas@autonavaimet.fi

Tuomas

Customer Service

tuomas@autonavaimet.fi

Henrik

CEO

henrik@autonavaimet.fi

Rytty

Security Manager

Papu

Security Secretary

Yritys- ja laskutustiedot

Garage Corporation Oy (2600117-5)

Verkkolaskut: FI7813693000123775 (NDEAFIHH)

Tarinamme

Autonavaimet syntyi halusta helpottaa autoilijan arkea

Ajatus autonavainkaupasta lähti liikkeelle, kun autoni avaimesta menivät napit rikki. Ainoa vaihtoehto näytti olevan kokonaan uuden autonavaimen hankinta merkkiliikkeen kautta, ja se olisi kestänyt vähintään viikon. Ajattelin, ettei tässä ole mitään järkeä. Hankin testierän avainten korjausosia meidän silloiseen perheyritykseen, joka keskittyi autojen varaosiin. Nopeasti kävi ilmi, että sama ongelma on monella muullakin autoilijalla. Tästä innostuneena perustin neljä vuotta sitten harrastukseksi verkkokaupan, josta sai ostaa osia autonavainten korjaamiseen.

Harrastustoiminnasta autonavainten markkinajohtajaksi Suomessa

Hyvin pian verkkokaupan avautumisen jälkeen yritystoiminta otti siivet alleen, ja meistä tuli täyden palvelun autonavainmyymälä. Vuonna 2017 toimintamme siirtyi suurempiin liiketiloihin Helsingin Herttoniemeen. Nyt palvelemme jatkuvasti kasvavaa asiakaskuntaamme nopeasti ja aina edullisemmin kuin merkkiliikkeet. Reilu kaupankäynti on meillä itsestäänselvyys: kerromme lopullisen hinnan heti työn tilausvaiheessa, eikä uusia autonavaimia pakkomyydä, jos vanha avain voidaan korjata.

Tuomme kansainvälistä autonavainteknologiaosaamista Suomeen

Liikeidean syntymisen myötä tutustuin autonavainteknologiaan ensimmäisen kerran, sitä ennen en tiennyt avaimista mitään. Autonavainteknologian tietotaitoa olemme hakeneet kansainvälisiltä markkinoilta, ja opiskelemme jatkuvasti lisää. Ammattitaitoinen, autonavainteknologiaan koulutettu henkilökuntamme etsii ongelmaan parhaan ratkaisun asiakkaan puolesta – asiakkaan ei tarvitse välttämättä tietää autoista mitään.

Henrik Harberg,

Toimitusjohtaja ja perustaja

Mekaanikonkatu 5, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.