Avainpalvelut yrityksille

Uudet autonavaimet odottaessa

Älä haaskaa turhia resursseja autonavainaisoihin. Autonavaimilla hoituvat kaikki autonavaimiin ja autolukkoihin liittyvät ongelmat nopeasti ja vaivattomasti. Autonavaimilla on käytössä Suomen kattavimmat ohjelmointilaitteistot, joita hyödyntämällä uusien avainten teko onnistuu kaikkiin automerkkeihin yhden ja saman katon alta. Erityisosaamisen sekä Euroopan kattavimman varaston ansiosta meiltä saa autonavaimet nopeammin, kuin mistään muualta. Kun merkkiliike tilaa avaimet edustamansa automerkin Euroopan tehtaalta puolivalmiina ja viimeistelee avaimen toiminnot Suomessa, me pystymme tekemään kaikki työt samalla kertaa odottaessa myymälässämme.

Joustavat toimitus- ja maksuehdot

Avainongelmat hoituvat joustavavasti, kun yrityksen työntekijät voivat käydä hoitamassa avainongelmat vaivatta, kun aikatauluun parhaiten sopii. Mukaan tarvitaan vain henkilöpaperit. Joustava laskutus takaa helpon asioinnin, kun esimerkiksi autokaupat voivat lähettää asiakkaansa teettämään avaimet. Laskutusluvan tarkistamme aina avaimen teon yhteydessä.  Hae laskutusasiakkaaksi täyttämällä lomake TÄÄLLÄ. 

Varaa aika uuden autonvaimen tekoon TÄSTÄ.

Autonavainten hinnat

Uusien autonavainten hinnat vaihtelevat merkkien ja mallien mukaisesti. Syöttämällä alla olevaan hakukentään ajoneuvon tiedot, näet saatavilla olevat avainvaihtoehdot hintoineen. Hinnat ovat lopullisia verollisia hintoja, jotka sisältävät kaikki autonavaimen teosta koituvat kulut, kun autossa on yksi avain tallessa (OTA YHTEYTTÄ, mkäli kaikki avaimet ovat hukassa). Hintatakuumme mukaisesti olemme aina merkkiliikettä edullisempia!

Avainten hinnat sisältävät ohjelmointikulut, kun yksi avain on tallessa.
Avaimet maksetaan liikkeessämme avaimen teon yhteydessä.
Varaa aika tästä.

Liiikkuva 24H palvelu

Mikäli yritykselle tulee akuutteja avain- tai lukko ongelmia, niin apua on saatavana kellon ympäri. Liikkuva 24H avainpalvelumme tulee auttamaan paikan päälle myös liikkeen ollessa suljettuna. Tulemme paikalle myös, jos yrityksellä on useita avaimia tarvitsevia autoja. Lue lisää

Ilmainen
toimitus yli 200€
tilauksille.

Lähetykset samana
päivänä ennen kello 14
tehdyille tilauksille.

Tarkasta kuukausittaiset


TARJOUKSET

Sahaajankatu 45, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.