Tukkumyynti

 

Euroopan kattavin varasto   Kilpailukykyiset hinnat  Nopeat toimitukset  Testatut tuotteet  Tuki ja koulutus


Autonavainten tukkumyynti palvelee ammattitaidolla ja laajalla tuotevalikoimalla sekä pieniä että suuria yrityksiä. Asiakkaitamme ovat muun muassa autoliikkeet, suutarit, lukkoliikkeet sekä autokorjaamot. 

Euroopan laajin varasto

Erikoistunut myyntitiimimme on asiakkaan apuna jatkuvissa avain- ja varaosahankinnoissa sekä kertaluontoisissa laitehankinnoissa.  Valikoimassamme on Euroopan laajin varaston autonavaimia sekä kaikki avainten teossa ja ohjelmoinnissa tarvittavat laitteet sekä tarvikkeet. Avaintuotteiden lisäksi tarjoamme myös muita erikoistuotteita, kuten autokorjaamojen diagnostiikkalaiteita sekä rengaspaineiden hallintaan liittyviä tuotteita. Toimimme nopeasti kehittyvän alan etunrintamassa ja edustamamme valmistajat ovat alan edelläkävijöitä. Edutamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa Autel, Xhorse, Genuine Lishi, Abrites, The Diagnostic BOX, Keyline sekä GTL. 

Nopeat toimitukset

Laajan ja erikoistuneen tuotevalikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan nopeasti kiireellisiinkin toimitusaikatauluihin. Tilaukset toimitetaan sujuvasti perille asti halutun toimitustavan mukaisesti jopa päivässä. Tuotteet voi aina noutaa myös suoraan Helsingin myymälästämme. Lisätietoa maksu- ja toimitustavoista löytyy osoitteessa: https://www.autonavaimet.fi/maksuehdot

Yritysasiakkaiden verkkokauppa 

Autonavainten tukkumyynti on keskittynyt verkkokauppaan, mistä löytyy laaja valikoimamme helposti ja reaaliaikaisesti. Tavaratoimituksia tulee lähes päivittäin, joten ota yhteyttä, mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tai tuote on tilapäisesti loppu. Verkkokaupa on suunniteltu yritysasiakkaillemme ja vaatii kirjautumisen. Autonavaimet.fi -verkkokauppaan pääset rekisteröitymään täältä. Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan autonavaimet.fi -sivustolle ja näet tukkuhinnat kätevästi suoraan verkkokaupassa.

Lisätietoa: myynti@autonavaimet.fi tai 010 318 2070


Edustetut tuotemerkit

 

Ilmainen
toimitus yli 200€
tilauksille.

Lähetykset samana
päivänä ennen kello 14
tehdyille tilauksille.

Tarkasta kuukausittaiset


TARJOUKSET

Sahaajankatu 45, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.