Tukkumyynti

Autonavainten tukkumyynti palvelee ammattitaidolla ja laajalla tuotevalikoimalla sekä pieniä että suuria yrityksiä. Asiakkaitamme ovat muun muassa autoliikkeet, suutarit, lukkoliikkeet sekä autokorjaamot

Euroopan kattavin varasto

Kilpailukykyiset hinnat

Nopeat toimitukset

Testatut tuotteet

Tuki ja koulutus


Euroopan laajin varasto

Erikoistunut myyntitiimimme on asiakkaan apuna jatkuvissa avain- ja varaosahankinnoissa sekä kertaluontoisissa laitehankinnoissa. Valikoimassamme on Euroopan laajin varaston autonavaimia sekä kaikki avainten teossa ja ohjelmoinnissa tarvittavat laitteet sekä tarvikkeet. Avaintuotteiden lisäksi tarjoamme myös muita erikoistuotteita, kuten autokorjaamojen diagnostiikkalaiteita sekä rengaspaineiden hallintaan liittyviä tuotteita. Toimimme nopeasti kehittyvän alan etunrintamassa ja edustamamme valmistajat ovat alan edelläkävijöitä. Edutamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa Autel, Xhorse, Genuine Lishi, Abrites, The Diagnostic BOX, Keyline sekä GTL.

Nopeat toimitukset

Laajan ja erikoistuneen tuotevalikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan nopeasti kiireellisiinkin toimitusaikatauluihin. Tilaukset toimitetaan sujuvasti perille asti halutun toimitustavan mukaisesti jopa päivässä. Tuotteet voi aina noutaa myös suoraan Helsingin myymälästämme.

Maksu- ja toimitusehdot

Yritysasiakkaiden verkkokauppa

Laajan tuotevalikoimamme löydät helposti suoraan verkkokaupasta, joka on suunniteltu vastaamaan autonavainten parissa työskentelevien tarpeisiin. Koska verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaille, niin hinnat näkyvät vasta kirjautumisen jälkeen. 

Luo tunnukset


Edustamiamme tuotemerkkejä

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.