Auton virtalukon korjaus

Autolukkoihin erikoistuneet lukkoseppämme korjaavat auton virtalukot nopeasti ja edullisesti. Korjauksessa virtalukko puretaan osiin ja uusitaan kaikki tarvittavat osat. Korjausta varten tarvitsemme virtalukon avaimineen paikalle. Virtalukon ja avaimet voi toimittaa myös postitse (yhteystiedot).

Miksi auton virtalukko kannattaa korjata uusimisen sijaan?

Kun auton virtalukko alkaa temppuilla, syynä on usein auton lukon sisällä olevien haittalevyjen kuluminen, lian kerääntyminen virtalukon sisälle tai virtalukon kehyksien hajoaminen. Virtalukon korjaamalla välttyy uuden tai käytetyn lukon hankkimisen myötä tulevalta lukon sarjoitukselta tai ajoneston ongelmilta. Virtalukon korjaukselle saa myös uutta lukkoa vastaavan 12kk takuun. 

Tarvitseeko autonavaimia uusia virtalukon korjauksen yhteydessä?

Korjauksen yhteydessä ei tarvitse ohjelmoida tai teettää uusia avaimia, vaan vahat avaimet toimivat lukon korjauksen jälkeen normaalisti. Joskus virtalukon ongelmat voivat kuitenkin johtua ainoastaan kuluneesta avaimesta. Tarkastamme aina avaimen kunnon ennen virtalukon korjausta. Mikäli virtalukon toimimattomuus johtuu avaimesta, korjaamme avaimen huomattavasti uuden avaimen hankintaa edullisemmin. Euroopan laajimman avainvaraston ansiosta pystymme korjaamaan kaikki avaimet odottaessa. 

Miten auton virtalukkovika ilmenee?

  • Avain ei käänny virtalukossa.
  • Avain on jäänyt jumiin virtalukkoon
  • Avain ei mene virtalukkoon

Miten toimia?

  • Avain ei käänny virtalukossa: pura virtalukko pois ja toimita se meille tai voit hinauttaa koko auton meidän toimipisteelle. Tarkasta edulliset hinaushinnat täältä. Voimme tehdä korjaukset tarvittaessa myös paikan päällä.
  • Auto on käynnissä, mutta avain on jumissa virtalukossa: Aja suoraan meidän toimipisteelle tai omaan huoltoosi, jotta auto saadaan sammumaan ja virtalukko korjattavaksi.
  • Avain jää jumiin starttiasentoon: poista autosta virrat, jotta starttimoottori ei hajoa. Toimita tämän jälkeen auto tai virtalukko korjattavaksi.
  • Avain kääntyy virtalukossa normaalisti ja virrat tulevat päälle, mutta auto ei käynnisty: vika on todennäköisesti virtalukon pohjassa tai muualla autossa. Mikäli auton ajonestovalo palaa, on syytä tarkistaa avainten kunto ja ohjelmointi. 

Virtalukkojen korjausten hinnat

Ilmainen
toimitus yli 200€
tilauksille.

Lähetykset samana
päivänä ennen kello 14
tehdyille tilauksille.

Tarkasta kuukausittaiset


TARJOUKSET

Sahaajankatu 45, 00880 Helsinki
010 318 2070
MA-PE 9.00-17.00

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.