Mercedes-Benz avaimet

Mercedes-Benz avainten hinnat

Avainten hinnat sisältävät ohjelmointikulut, kun yksi avain on tallessa.
Avaimet maksetaan liikkeessämme avaimen teon yhteydessä.
Varaa aika tästä.

Meiltä saat uudet Mercedes autonavaimet heti mukaasi. Uusien Mercedes sähköavainten kohdalla voit valita mustan tai kromisen avainmallin oman makusi mukaan. Mercedes autonavainten hinnat näet laittamalla autosi tiedot yllä oleviin kenttiin. Ohjelmoimme uudet autonavaimet myymälässämme ja tarvitsemme sitä varten paikan päälle auton sekä kaikki tallessa olevat avaimet. Autonavainten valmistus kestää yleensä noin tunnin, jonka ajan voit halutessasi odottaa viihtyisässä asiakastilassamme katsellen vaikkapa lempisarjaasi Netflixistä. Tarjoamme myös virvokkeita sekä päivän lehdet. Kaikille meillä valmistetuille autonavaimille annamme 12 kuukauden laatutakuun. Varaa oma aikasi autonavaimen tekoon täältä. Palvelemme myös ilman ajanvarausta, mutta varauduthan tällöin pidempään odotusaikaan.

 

Mercedes-Benz autonavainten korjaus – ei turhia kuluja

Yritämme aina ensin korjata vanhan autonavaimen, sillä se on edullisempaa kuin uuden tekeminen. Hajonneet Mercedes autonavaimet korjaamme asiakkaan odottaessa myymälässämme ja tarjoamme korjauspalvelua myös postin välityksellä. Jos postitat autonavaimesi meille korjaukseen, laitathan mukaan viestin, jossa kerrot havaitsemastasi autonavaimen viasta sekä omat yhteystietosi. Korjaamme meille saapuneet autonavaimet aina viimeistään seuraavana arkipäivänä niiden saapumisen jälkeen. Korjaustyö laskutetaan autonavaimen palautuksen yhteydessä. Mikäli autonavainta ei pystytä korjaamaan, emme veloita tarkastusmaksua. Postin välityksellä tarkastetusta avaimesta veloitamme kuitenkin lähetyskulut 5€ (sisältäen postimaksun seurantatunnuksella). Osoitetietomme autonavaimen lähetystä varten löydät täältä.

Verkkokaupastamme saat ostettua myös yksittäisiä autonavainten osia, jos haluat korjata autonavaimesi itse.

Yleisimpiä Mercedes autonavaimissa esiintyviä vikoja

  • Metallisen avainosan katkeaminen. Avainten katkeminen on etenkin vanhempian Mercedes pakettiautojen tyyppivika. Vika on aina korjattavissa, eikä autoa tarvita paikalle. Muista toimittaa korjausta varten meille autonavaimen kaikki osat.
  • Kaukosäätimen painonappien kuluminen. Autonavain saadaan uuden veroiseksi aina vaihtamalla kuluneet avaimen kuoret uusiin. Autoa ei tarvita paikalle. Tämä pätee myös koiran pureksimiin avaimiin.
  • Avain ei käynnistä autoa. Vika johtuu todennäköisesti rikkoutuneesta avaimesta, rattilukosta tai virtalukosta. Avainvian tarkastus on helpoin ja sedullisin tapa aloittaa vian selvitys. Tarkastamme veloituksetta autonavaimet ja niiden korjausmahdollisuuden. Korjaamme myös Mercedes rattilukot sekä virtalukot.
  • Kaukolukitus lakkaa toimimasta. Vika voi johtua monesta eri syystä. Tarkasta aina ensimmäisenä autonavaimesi paristo. Mikäli avain ei toimi paristonvaihdosta huolimatta, on syytä seuraavaksi tarkastaa avaimen signaalin toimivuus. Tarkastamme veloituksetta autonavaimet ja niiden korjausmahdollisuuden.

Ovatko kaikki Mercedes-Benz autonavaimet hukassa?

Saamme tehtyä sinulle uudet autonavaimet myös silloin, kun kaikki avaimet ovat hukkuneet. Uusien autonavainten tekoa varten auto täytyy hinauttaa myymäläämme Helsingin Herttoniemeen tai vaihtoehtoisesti autosta täytyy irroittaa tarvittavat osat (yleensä virtalukko) autonavaimen ohjelmointia varten. Ota yhteyttä, niin mietitään tapauskohtaisesti järkevin ratkaisu. Samalla saat tarkan tarjouksen uusista autonavaimista. Huomioithan, että useimmat ajoneuvovakuutukset kattavat hinauksen kulut, tarkista asia omasta vakuutusyhtiöstäsi. Mikäli sinulla ei ole hinauksen kattavaa vakuutusta, kannattaa pyytää tarjous muutamalta eri hinausyritykseltä. Neuvomme tarvittaessa auton toimittamisessa paikan päälle, voit soittaa meille numeroon 010 318 2070 (ma-pe klo 9-17).

Mercedes-Benz virtalukon ja rattilukon korjaukset

Mercedes-Benz autoissa ovat tyyppivikana avainten hajoamisen lisäksi virtalukko- ja rattilukkoviat. Korjaamme rikkoutuneet Mercedes virtalukot (EIS/EZS) ja rattilukot (ESL/ELV) odottaessa tai postin välityksellä (yhteystiedot). Korjauksessa virtalukkoon / rattilukkoon uusitaan kaikki tarvittavat osat. Korjauksia varten tarvitsemme virtalukon tai virtalukon ja rattilukon avaimineen paikalle. Lue lisää korjauksista tuotesivuilta: Mercedes-Benz virtalukon korjaus/vaihto (EIS/EZS)Mercedes-Benz rattilukon (ESL/ELV) korjaus.

Mercedes-Benz käynnistysongelmat

Mercedes Vito/Sprinter: Sprinter Mk1 ja Vito W638 malleissa mittaristoon ilmestyvä "Start Error" on yleinen ongelma. Korjaus onnistuu ilman yksiköiden uusintaa. 

Mercedes ML: Käynnistysongelma on yleinen W163 ML malleissa. Vika aiheuttaa sen, että startatessa auto vain piippaa, eikä lähde käyntiin. Korjaus onnistuu ilman yksiköiden uusintaa.

 

Kirjautumalla verkkokauppaan näet ammattilaisten tuotteiden hinnat ja tarjoukset.